♥ ASSALAMUALAIKUM , hidup ini begitu indah dengan senyuman ツ Welcome 2 my bLog DEAR , DO FOLLOW HERE , THANKYOU PRETTY / HANDSOME ♥

Status TUAN BLOGGER ツ

28/12/2012♥1210
SALAM 1 MALAYSIA , Hyee sesemuaa , HAPPY BIRTHDAY to mySWEETLOVE ツ ◕‿◕

KataLelakiSaatPertamaKaliCouple♡

Awak ..
Awak nak tahu tak ?
Dalam dunia ni banyak sangat benda yang saya takut..
Tapi awak nak tahu tak benda apa yang paling saya takut  sekali ?
Benda yang paling saya takut sekali ialah kehilangan awakk!
Saya tak boleh bayangkan macam mana hidup saya tanpa awak di sisi saya .
Awak , 
awak adalah orang pertama yang berjaya buat saya jatuh cinta and kenal apa itu cinta .
Awak lah tempat saya menumpang kasih .
Tempat saya bermanja .
Tempat saya meluahkan isi hatisayaa.
 Dan tempat bagi segalanya untuk saya .
Banyak orang cakap yang saya ni tak manja kat depan diorang .
Awak nak tahu kenapa ? ?
Sebab , manja saya ,awak sorang jea boleh rasa .
Saya tahu awak ada banyak ex ,
and saya akan jadi jeles bila awak cakap pasal ex awak .
Tapi saya tahu , tu cuma masa silam awak .
Apa yang saya tahu , 
awak sayang and cinta kan saya
sorang and bukan diorang , kan awak ?
Cinta awak terlalu suci untuk saya .
Sampai kadang-2 saya terfikir yang saya tak layak untuk awak .
Layak ke saya dapatkan awak ?
Awak , kalau orang tanya , ?
dengan siapa saya akan habis kan riwayat saya ni  ,
  saya akan jawap dengan awak .
Sebab awak adalah satu-2nya orang yang paling saya cinta dalam dunia ni .
Tak kira macam mana pun awak ,
 saya tetap akan terima .
Awak ada penyakit ?
Saya tak kisah .
Awak ada masa silam yang gelap ?
Saya tak kisah .
Banyak orang tak suka awak ?
Saya tak kisah .
Biarlah orang nak kata apa pun , saya akan tetap
bersama dengan awak .
Suka , duka , kita jalani sama-2 oke sayang ?
Saya sayang awak sangat-2 !
Tolong jangan tinggal kan saya walaupun ianya hanya  untuk sesaat 

TiadaaaKeneMengene(:


♡BebeLanSiDayu♡

BEBEL sikit kalau AWESOME ^^

1 ulasan:

~nUruLovErsmYliFesTyLe~ berkata...

assalam..ni cara cm n nak wat perkataan bergerak tu..
click link ni
http://nuruloversmylifestyle.blogspot.com/2011/09/toturial-perkataan-bergerak-lam-box.html